C Menu

Talent onderwijs
Deel:

Talent en ambitie combineren met onderwijs is vaak moeilijk. Vaak onderweg terwijl school gewoon doorgaat. Natuurlijk mogen er niet teveel lessen gemist worden. Dat kan met Les op Afstand!

Bij het beoefenen van topsport komt studie vaak in het gedrang. Toch heeft het ook heel veel invloed op elkaar. Door het niet ervaren van druk om achterop te komen met onderwijs zullen de prestaties in de sport ook beter zijn. De combinatie van topsport en onderwijs kent een wisselwerking in prestatie. Slecht presteren op school heeft zijn weerslag en komt tot uiting in de sportprestatie. Omgekeerd geldt dit evenzo. Elke vorm van druk die weggenomen kan worden is een voordeel. Lekker in je vel zitten is essentieel!

De gedachte teveel te moeten missen op school door het beoefenen van topsport hoeft niet langer: Les of Afstand is de oplossing!

Dit is een manier om te kunnen leren wanneer daar tijd voor is en op elke willekeurige locatie met internetverbinding. Snel en makkelijk interactief deelnemen aan een live les! Afstand doet er niet meer toe!

Les gemist?

Wanneer dit traject ingevoerd gaat worden zal in de planning ook meegenomen moeten worden welke lessen er opgenomen moeten worden. Zodat de les op een later tijdstip door het talent teruggekeken kan worden.

Bijles

Bijlessen en huiswerkbegeleiding kunnen gemakkelijk ingepland worden met behulp van de beeldbelverbinding.

Door deze extra faciliteiten kan er op alle gebieden optimaal gepresteerd worden!