C Menu

PE-onderwijs
Deel:

Bij verschillende beroepsgroepen geldt dat er jaarlijks voldoende tijd besteed moet worden aan bij- en nascholing. Hiermee wordt de kwaliteit van de beroepsuitoefening gewaarborgd.

Om dit te garanderen worden eisen gesteld waaraan medewerkers moeten voldoen. Gedurende een carrière moet bijscholing van kennis, competenties en vaardigheden op peil gehouden worden oftewel Permanente Educatie. Door middel van het volgen van cursussen en presentaties kunnen PE-punten behaald worden.

Beroepsgroepen waar permanente educatie voor komt:

Eigen omgeving

Voor instellingen die dergelijke educatie aanbieden kan OnsPlatform.tv een community bieden waarop de cursussen aangeboden kunnen worden. Dit alles is snel te organiseren, werkt kostenbesparend en is flexibel inzetbaar.

Locatie speelt geen rol

Afnemers van dergelijke cursussen kunnen baat hebben bij OnsPlatform.tv door besparingen op onder andere zaalhuur, reiskosten en reistijd.

Een interactieve les kan door meer groepen gelijktijdig gevolgd worden. De locatie is hierbij niet van belang, dit kan evengoed in het buitenland zijn. Ook kan er live deelgenomen worden aan vergaderingen, trainingen of cursussen tussen verschillende kantoren bijvoorbeeld.