C Menu

Cases

lees meer

Ziek maar geen les missen

Over een week examens, maar nu ziek in bed? Geen probleem! Via Les op Afstand kunnen alle lessen live online gevolgd worden.

lees meer
lees meer

Deel één leraar over meer locaties

Voor sommige vakken zijn er te weinig leraren of is het aanbod van leerlingen voor een vak te laag om speciaal hiervoor een leraar in dienst te nemen.

lees meer
lees meer

Videolessen

Neem uw lessen op en stel deze in een handomdraai online beschikbaar voor iedereen of een selecte groep studenten.

lees meer
lees meer

Interactieve gastcolleges

Graag die ene spreker nog een keer uitnodigen voor een gastcollege? Vaak gooien afstand en tijd roet in het eten, maar dat hoeft geen probleem te zijn.

lees meer
lees meer

(Inter-)nationale samenwerking

Met de tools van OnsPlatform.tv kunnen snel en eenvoudig nationale en internationale samenwerkings- verbanden opgezet worden.

lees meer
lees meer

Talent onderwijs

Onderweg naar een training of in het buitenland voor een toernooi, maar geen les willen missen? Dat kan met leren op afstand!

lees meer
lees meer

Online huiswerkbegeleiding

Sommige leerlingen hebben noodzaak tot of behoefte aan gestructureerde huiswerkbegeleiding. Dit gebeurt doorgaans op school na de lessen onder supervisie van een docent.

lees meer
lees meer

Digitale stagebegeleiding

Stagebegeleiders van zowel de onderwijsinstelling als het bedrijf waar de leerling of student zijn/haar praktijkervaring opdoet, kunnen online samenkomen op OnsPlatform.tv.

lees meer
lees meer

Projectwebsites

OnsPlatform.tv is zo ingericht om snel websites te kunnen genereren. Websites die voor langere tijd mee moeten gaan, maar ook websites voor de kortere termijn.

lees meer
lees meer

PE-onderwijs

Bij verschillende beroepsgroepen geldt dat er jaarlijks voldoende tijd besteed moet worden aan bij- en nascholing. Hiermee wordt de kwaliteit van de beroepsuitoefening gewaarborgd.

lees meer