C Menu

(Inter-)nationale samenwerking
Deel:

(Inter-)nationale samenwerking? Gedacht kan worden aan internationale projecten en onderzoeksopdrachten, studentuitwisseling of aanvullen van kennis en kunde. Deze zaken worden op dit moment al veelvuldig gedaan, maar zullen in de toekomst alleen maar toenemen vanwege de digitale innovaties op hardware- en softwaregebied.

Netwerken met hoge bandbreedte, zoals het glasvezelnetwerk of 4G, zorgen probleemloos voor een enorme toename van de hoeveelheid dataverkeer. Dit maakt dat interactieve videocommunicatie in hoge kwaliteit beschikbaar is tegen geringe kosten. De kwaliteit van de beeldverbinding zorgt voor het idee dat je dichterbij elkaar bent. Afstand is geen issue meer.

Dit laatste is belangrijk om op een natuurlijke wijze live met elkaar online te kunnen communiceren. Tijdens de online gesprekken kunnen bestanden heen en weer gestuurd worden en kan online documentatie geraadpleegd worden.

Eenvoudig op te zetten

De websites, die door OnsPlatform.tv gegenereerd worden en voor al deze communicatie zorgdragen, zijn dusdanig ingericht dat ieder lid ook heel eenvoudig content kan toevoegen. Dit maakt het aanleggen en beschikbaar stellen van nuttige informatie heel simpel. Het samenwerkingsarchief, of onderdelen daarvan, is beschikbaar te stellen op verschillende gebruikersniveaus. Dit is eenvoudig te bepalen door de beheerders van de website, maar ook door de plaatser van de content zelf.

Kortom, OnsPlatform.tv biedt een compleet pakket aan tools waarmee u succesvol internationaal kunt gaan!