C Menu

Projectwebsites
Deel:

OnsPlatform.tv is ingericht om snel websites te kunnen genereren. Dit kunnen zijn websites die voor langere tijd moeten worden ingezet, maar ook websites met een korte doorlooptijd. De content op de websites kan op een gesloten gedeelte, alleen voor leden, geplaatst worden maar ook op een openbaar gedeelte.

Alle websites zijn voorzien van handige basisfunctionaliteiten zoals video opslag, video conferencing, agenda, enquêtes, en nog veel meer.

Deelnemers aan bijvoorbeeld een project kunnen lid worden van zo’n website en daardoor zelf openbare content plaatsen of juist alleen voor leden.

Dit soort websites zijn dus handig om een samenwerkingsverband in welke zin dan ook te kunnen faciliteren. Het kan als archief dienen van allerlei soorten content, zoals artikelen, documenten, foto’s, video’s enzovoort. Maar het helpt ook de communicatie tussen deelnemers te organiseren en te stroomlijnen.

Verbanden leggen

Websites binnen OnsPlatform.tv kunnen ook aan elkaar gerelateerd worden, waardoor bepaalde content eenvoudig doorgezet wordt naar andere websites in dezelfde structuur.